Free@last

Free @ Last - New build community centre, Nechells, Birmingham

Client: Free@last
Contract value: £1.8 Million
Dates: commencement Jan 2011, due for completion Summer 2016
Client: Free@last

Description:
New build community centre in Nechells containing 15m high indoor climbing wall, large multi use room, youth rooms, workshops, cafe and soft play area. Originally commissioned as part of the Pro-Help network we have worked with the client for the last 3 years to now successfully get through to stage 3 of a national lottery reaching communities grant program, which along with other funders, will enable this project in one of Birminghams most deprived areas come to fruition. Containing the work of the current free@last facility this new build will replace their existing facilities and enable the service provided to be greatly improved and reach out to a larger section of the population.

 Gallery for Free@last