Swimbridge Jubilee Hall Refurbishment and Extension

Client: Swimbridge Village Hall Committee

Value: £600K

Location: Swimbridge, Barnstaple, North Devon

Date: 2008 - 2014

The Hall was built in 1938 to commemmorate the Silver Jubilee of King George V. The project was to extend and refurbish the existing hall to provide a modern more flexible, adaptable and sustainable building including improving the existing fabric. It has increased the internal floor area by over 40% through 3 new linked extensions to house a new multi-purpose room, new kitchen and WCs. Externally, a new vehicular and pedestrian access has been formed along with designated parking bays. The project has taken over 5 years to complete after much consultation with the client, planners and the local community.

Gallery for Swimbridge Jubilee Hall